mandag 25. april 2011

Så er påsken snart slutt.

N: Nå er der ikke lenge igjen av påsken 2011. Det har vært en flott påske på alle måter, været har vært flott, vi har hatt besøk fra Danmark, vi har vært på påskelunsj på Høitomt og på Langfredags ertesuppe på Sandbekk-mølla, vi har hatt middagsgjester og vært bedt bort, og i dag har vi nydt den siste dagen hjemme. Der er nok å ta fatt i, så vi blir ikke arbeidsløse, gubben har startet på våronna, og driver og sår ennå.
DK: Nu er der ikke meget tilbage at påske 2011. Det har været en fin påske, vejret har været super, vi har haft besøg fra Danmark, vi har været til påskefrokost på Høitomt og på Langfredags-guleærter på Sandbekk Mølle, vi har haft middagsgæster og har været til fødselsdag. Dagen i dag har vi været hjemme og arbejdet, og der er nok at tage fat i, Steinar er begyndt at så, og han sår stadig i dette øjeblik.


N: På Høitomt lærte guttungen å gå på stylter, og han var kjempeflink.

DK: På Høitomt lærte junior at gå på stylter, og han var rigtig dygtig.N: Påskelammene har blitt store, de eldste er født d. 17. mars og den yngste er fra d. 29. mars. De løper rundt ute i gården, og i hagen, og koser seg i det flotte påskeværet.

DK:Vores påskelam er blevet store, de ældste er født d. 17. marts og det yngste er fra d. 29. marts. De løber rundt på gårdspladsen og i haven og hygger seg i det flotte påskevejr.


N: Påskeliljene i hagen rakk også akkurat å blomstre før påsken er slutt, disse sprang ut i dag, og om noen uker kommer der mye mer.
DK: Påskelijlene i haven nåede også at skringe ud før påsken var slut, de sprang ud i dag, og i løbet af nogle dage/uger, så er der mange som blomsterer .N: Disse påskeliljene har jeg kjøpt, og de har blomstret flott hele påsken. Syns denne potta er så fin, fikk den til bursdagen i fjor. Med disse bildene vil jeg ønske alle en flott veloverstått påske, håper den har vært bra.

DK: Disse påskeliljer har jeg købt, og de har blomsteret hele påsken. Jeg synes også at denne blomsterpotte er så fin, den fik jeg til fødselsdag sidste år. Og med disse billeder, vil jeg ønske alle en flot veloverstået påske, håber den har været god.

1 kommentar:

Irene sa...

Skjønner det er lenge siden jeg var innom denne bloggen. Lammene er så søte! Masse koselige bilder, både med og uten lam :-D

Related Posts with Thumbnails