lørdag 9. april 2011

Danmarkstur.

N: I mars var vi en snartur i Danmark. Fra fredag til søndag. Vi ankom Frederikshavn fredag morgen kl. 7.45, og så gikk turen til Randers hvor vi stoppet og spiste brunch hos Niels. Koseligt å se han igjen, så sprek som bare det, selvom han nettopp hadde blitt 91 år. Etter noen timer så kjørte vi videre til Horsens, hvor vi haddet et stopp hos Broderen med familie. Guttene kjente hverandre og leken var fort i gang. Alle togskinnen ble heldt ut over gulvet og en togbane ble bygget. DK: I marts var vi en hurtig tur i Dk, fra fredag til søndag. Vi ankom Frederikshavn fredag morgen kl. 7.45, og der fra gik turen til Randers, hvor vi besøgte morfar, han gav brunch. Han er utrolig frisk, når man tænker på at han lige er passeret 91 år. Fra Randers gik turen videre til Horsens, hvor vi besøgte min bror med familie. Drengene kendte hinanden og legen var snart i gang, de byggede Briotog. N: Etter vi hadde spist middag gikk turen videre til Skavenhus, hvor vi skulle overnatte, og vi fikk flyttet inn i ferieleiligheten vår. Se her: http://www.skavenhus.dk/ DK: Fra Horsens gik turen, efter vi havde spist en god middag, til Skavenhus, hvor vi overnettede begge nætterne.
N: Neste morgen gikk turen først til Skjern, hvor vi besøgte hovedpersonene for turen. Og derfra gikk turen til Dejbjerg Kirke, og på kirkegården så jeg denne Apeskrekk, og den synes jeg var så fin at jeg tok bilde av den, men jeg fikk ikke tatt noe bilde av kirken.


DK: Lørdag morgen gik turen første til Skjern, hvor vi besøgte hovedpersonerne for eftermiddagens selskab. Og derfra gik turen til Dejbjerg kirke, jeg fik ikke taget et billede af kirken, men denne Abeskrek, som stod på kirkegården fik jeg taget billede af.
N: I kirken ble der holdt en takkeminnestund, som var koselig og høytidlig. Deretter gikk turen til selskapet på Skavenhus.


DK: i Kirken blev der holdt en højtidlig takkemindestund. Derefter gik turen til selskabet på Skavenhus.
N: Og her sees familien som inviterte til selskap, flott pyntet i den vestjyske blåst.


DK: Og her ses familien som inviterede til selskab, de er flotte i deres pæne tøj, og i den vestjyske vind.
N: Og til slutt et bilde av de flotte guttene mine, gubben og guttungen i flotte svarte dresser.


DK: Og til sidst et billede af mine to flotte drenge i sine jakkesæt.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails