torsdag 19. august 2010

Grebbestad sommeren 2010.

N: I år var sommerferien vår 4 dager (3 overnatninger) på Grebbestad Camping på vestkysten av Sverige ca. 5-6 mil sør for Strømstad. Grebbestad Camping er en stor og velholt campingplass, med rene og flotte servisebygninger.


DK: Årets sommerferie var 4 dage (3 overnatninger) på Grebbestad Camping på vestkysten af SVerige,ca. 50-60 km syd for Strømstad. Grebbestad Camping er en stor, men velholdt campingplads, med rene og flotte servicebygninger.
N: Grebbestad Camping ligger i sørvest enden av byen, ned til sjøen. Og for å komme til dit, når man kommer nordfra, må man igjennom sentrum. Og sentrum av Grebbestad betyr smale gater og mye mennesker.

DK: Grebbestad Camping ligger på sydøstkanten af byen, ned til vandet. Og for at komme til campingpladsen, når man komme nordfra, må man igennem centrum af Grebbestad og det er ensbetydende med smale gader og mangen mennesker.

N: Her er et eksempel på at trappa inn til butikkene ligger nesten helt ute i veien, og veien er heller ikke bred. Litt lengere vest ligger brygga på høyre side og et høyt fjell på venstre siden. Godt at gubben er en flink sjåfør, som er vant med at kjøre mye med "noe" bak bil/traktor.
DK: Her e et eksempel på at indgangstrappen til et par butikker næsten ligger ude i gaden, og vejen heller ikke ret bred. Og lidt længere vest, så ligger molen helt ind til vejen på højre siden (mod nord) og så er der en høj klippe på venstre siden (mod syd). Så det er godt at Steinar er en dygtig bilist, og er vant til at køre med "noget" bag bilen/traktoren.N: På Grebbestad Camping er der mange "fastliggere" med store husvogne, spikertelt, og plattinger og små hager rundt.

DK: På Grebbestad Camping er der mange som "ligger fast" med store campingvogne med hytter i stedet for fortelt, og platforme og små haver omkring hytten.

N: Da vi en kveld gikk ned til sentrum for å kjøpe en is, så fikk vi selskap av denne måken, som også likte soft is.

DK: Da vi en aften gik ned til centrum for at spise en is, så fik vi selskab at denne måge som også godt kunne lide softice, så den ryddede op på nabobordet.

N: Bilde tatt utover Grebbestad sentrum, fra Stöberget, som ligger i sentrum.

DK: Billede af Grebbestad centrum tager fra Stöberget som er klippen som ligger i centrum.

N: Og her bilde av havna med alle båtene, Grebbestad er et populært reisemål for båtfolket.

DK: Og her ses havnen med alle bådene, Grebbestad er et populært mål for sejlerfolket.

N: Og til slutt bilde av innseilingen til Grebbestad.

DK: Og til sidst et billede af indsejlingen til Grebbestad.

1 kommentar:

Lin sa...

Det lyder som om I har faaet jer nogle hyggelige dage. Camping er bare saa hyggeligt. De smalle straeder maa rigtig nok have vaeret svaert med paahaeng, men det er da charmerende med alle de trin op til en butik som ikke bare er et kaempe vindue. Ok, ikke saa praktiskt for koerestole og barnevogne, men det har altsaa alligevel et eller andet der goer det saa specielt.

Related Posts with Thumbnails