lørdag 21. august 2010

Rossö

N: En annen av dagene vi var i Grebbestad, så vi oss om i området mellom Grebbestad og Strömstad, et flott skjærgårdsområde, hvor vi kjørte ut på alle øyene som var.

DK: En af de andre dage vi lå i Grebbestad udforstede vi området imellem Grebbestad og nordover til Strömstad, en flot skærgård, hvor vi kørte ud på alle øerne.

N: Den sydligste av øyene i Strømstad kommun heter Rossö (skrives Rössö på kartet, men ikke på veiskiltene), og her fant vi en liten landhandel med utsalg fra både apotek og systembolaget, men den var dessverre stengt for dagen, da vi kom. Men på den andre siden av snuplassen/parkeringsplassen så fant vi en kafè, som var åpen. Men det var den siste dagen dem hadde åpent, og utvalget var begrenset, men vi fikk en "Rekelada" (som jeg dessverre glemte at ta bilde av), som viste seg å være en svensk vetekako med reker og alt som hører til. Kjempegodt...uhm..

DK: Den sydligeste af øerne, i Strømstad Komnun hedder Rossö (staves Rössö på kortene, men ikke på vejskiltene), og der var der en lille Landhandel, som havde udsalg fra både apotek og Systembolaget (alkoholudsalg), men landhandlen var desværre lukket. Men på den anden side af vendepladsen/parkeringspladsen var der en lille kafe som havde åben, men da det var deeres åbningsdag for sæsonen, som var udvalget meget begrænset, men vi fik da en "Rekelada", som viste sig at være en svensk vetekako med masse rejer og tilbehør på, desværre glemte jeg at tage billede af den, men den var rigtig god...uhm...

N: Dette var lysestakene som sto på bordet på utedelen av kafeen. Har aldri tenkt på å bruke knivskjellene sånn.

DK: Disse lysestager stod på bordene på terassen på kaffen. Jeg har aldrig tænkte på at bruge knivmuslingskellene på denne måde.

N: Dette huset med det artige taket ligger nesten nabo til kafeen.

DK: Dette hus med det sjove tak var næsten nabo til kafeen.

1 kommentar:

Lin sa...

Ja det ligner saadan lidt villa villekulla i hvidt hihi. Lyder som en pragtfuld ferie. skoent.

Related Posts with Thumbnails