onsdag 11. februar 2009

Vinteren 2008-2009.


I begynnelsen av desember hadde vi snø, men desverre forsvant den før jul, og til jul så det sånn ut/Vi havde sne i begyndelsen af december, men desværre forsvandt den før jul og på juleaften så det således ud.
I nyttårshelgen hadde vi danskebesøk, faren min og Annelise, og da var været aldeles nydeligt, det var barfrost på jorde og treer/I nytår havde vi besøg fra Danmark, min far og Annelise, og vejret viste sig fra sin bedste side, rimfrosten lå på marker og hang på træerne.1. Nyttårsdag var vi ute og gikk en tur, og det var helt nydeligt./Vi har ude og gik en lang tur i det flotte vejr 1. nytarsdag.


Annelise hadde tatt med skiene sine, og hun hadde veldig lyst å prøve de, selvom der ikke var mye snø./Annelise havde taget sine ski med, og hun prøvede dem, selvom der ikke var meget sne.


Vi var også en tur på Villås, det lille skoghusværet vårt. Da vi kom inn der var det ganske kalt ca. -5 grader inde. Så vi hadde på yttertøyet en god stund./Vi gik også en tur til Villås, vores lille hytte i skoven. Hytten var temmelig kold da vi kom, ca. -5 grader indendørs. Så vi beholdt ydertøjet på et godt stykke tid.Men etterhvert ble det varmt, og vi kunne kaste jakkene./Men efterhånden blev det varm og vi kunne tage jakkerne af.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails