fredag 25. juli 2008

Snart ferie.

Nå er huset ferdigmalet, og bilde kommer snart. Og så har jeg bare 2 arbeidsdager igjen, så er det 2 ukers sommerferie, det blir deiligt, kjenner at jeg trenger det nå i varmen. Desverre virker ikke kjøleanlegget på jobb, så det blir 28-29 grader i løpet av dagen, og det er litt i varmeste laget for meg. MEN der er håp forute, for i går og i dag, jobber 2 montører med å innstalere nytt kjøleanlegg :o)

Ferien skal vi stort sett bruke hjemme. Vi har nok å gjøre hjemme, og så skal vi lage forberedelser til Markens Grøde http://www.markensgrode.com/ Her blir vi å finne med dropsekoking på Bygdetunet og i veteranutstillingen.

I helgen var vi til Lines barnedåp i Dk. Hun har eksemplarisk i kirken, og fulgte nøye med da presten talte til henne før og etter selve dåpshandlingen. Steinar og jeg er faddere, akkurat som vi er til hennes storebror Thor.

fredag 11. juli 2008

Nytt kort


Har kjøpt en gave til Milena, som driver og maler hos oss, og trengte jeg jo et kort. Det ble et kort i norske farger, som reiser med henne hjem til neste helg. Gaven er et "Unik-fat" fra Lannem Keramik, som er hjemmehørende her i Rakkestad http://www.lannem.no/

Strikjakke


Da har jeg fått gubben til å ta bilde at den nye sommer strikjakken min. Er godt fornøyd med resultater, og at jeg fikk den ferdig så fort. Kjøpte garn for 8uker siden. Jakken er en Garnstudio-oppskrift, strikket i Shine fra Sandnes.

torsdag 10. juli 2008

Nå er huset snart ferdig malet. Og da skal jeg legge ut bilde at det. I kveld har vi, dvs. gubben, hunden og jeg vært på Villås og spist grillmat. Villås er den ene av de to små plassene vi har inne i skogen vår. Vi har pusset opp hytte innvendig, og nå mangler vi bare utsiden. I år skal der nye taksten på taket, det er allerede kjørt inn til hytta.

I kveld glemte jeg å ta med kamera :o( Så der er desverre ikke noe bilde.

I går ble jeg ferdig med den sommerjakken jeg strikkede, i god tid før jeg skal bruke den. Jeg skal ha den på i barnedåp til neste søndag. Jeg må bare få gubben til å ta et bilde av meg med den på, så kommer der også bilde av den.

søndag 6. juli 2008

Vi holder på å male våningshuset. Dvs. Milena maler, og hun gjør en flott jobb, og så kjapp hun er, og så lite hun søler. Godt at vi fikk tak i henne. I dag skulle vi ha malet litt selv, men det regner bøtter og spand, så det blir lite maling på oss tror jeg.

Huset var beige, men nå males det helt hvidt, og blir mye finere.

I forrige helg var i på Veterantreff på Magnor Travbane, det arransjeres av Lions klubb i Eidskog. Gubben hadde med den ene tohjulstraktoren, en Agria 1800, og under defeleringen klædde vi oss ut, og jeg satt bakpå og strikkede, og det synes tilskuerne var morsomt.

Nye kort
















Da kan jeg endelig legge ut bilder på bloggen min også....hurra....





Disse kortene har jeg laget i det siste.










Related Posts with Thumbnails